Галинi

Немов свіча, ти догоріла,
Добро творила для людей
І, як вогонь, ти нам дарила
Світло й тепло своїх ідей.

Та душу, що розсталась з тілом,
Прихильність Божа не мине,
Бо з честю виконать зуміла
Душа призначення земне.


Рецензии