Ох i прiзвища у нас...

Ох і прізвища у нас! -
                Неповторні! Вищий клас! -
Підіпригора, Карась,
                Голопупенко, Хайло...
...А з одним таке було:
               ...У пожежній військчастині
(може служить він і нині...)
                дуже вдалий був сержант -
до роботи і на жарт...
...Вартовому біля входу
                каже командир пожвзводу:
- Зараз підеш ти, мій брате,
                в гаражі попідмітати.
Замість себе, Коляда,
                приведи-но Верблюда. -
Буде він стоять на чатах.
...Мимо йшли якісь дівчата...
                "Засікли" останню фразу -
зупинилися одразу.
                Зупинилися і ждуть -
верблюда ж бо приведуть.
                Зацікавлені стоять
вже хвилин зо двадцять п'ять..,
                а тварини не видать.
Тож підходять до нового
                біля входу вартового -
військпожежника Івана.
                - Підкажіть, шановний пане,
(зачекались ми - біда...)
                як побачить верблюда?
А Іван їм:  - Ось я тут -
                брандсержант Іван Верблюд!


Рецензии