Якщо ти став персоною нон грата

Якщо ти став персоною нон ґрата,
І знищив вщент жахливий статус кво,
Де репутація не знахідка, а втрата,
Й для друзів ти не хтось там, а ніхто,

То не шкодуй, бунтаре Кос-Аралу,
За радістю невидимих висот!
В кайдани й Прометея закували…
Мій милий друже, хто ж не знав скорбот?

Колись ми будемо сміятись із тобою
Над часом не здобутих перемог,
А зараз я залишу за собою
Колись початий й незакінчений пролог.


Рецензии