Мати i син

Сьогодні як і вчора
Нервова ти й сувора,
Жалієшся на сина,
Розмова з ним причина.

Синок просив у тебе
Усе йому що треба,
Це гроші та продукти,
Горілка, пиво й фрукти.

І лаявся щосили,
Роки його навчили,
Літ п’ятдесят він має,
Без праці й не страждає.

Ти ж вік відпрацювала,
Ніколи не гуляла,
На пенсії на дачі
У літні дні гарячі

Всю землю засадила,
Як мати тебе вчила,
Тож овочі вже маєш,
Із сином й споживаєш.

Купуєш м’ясо сину,
Годуєш і дівчИну,
Яка з ним проживає
Й від тебе одяг має.

Та сину це замало,
Говорить що попало,
Що мати скупердяйка,
Погана ще й хазяйка.

Бо грошей дає мало,
Йому не вистачало
Наркотики купити,
Без них не може жити.

У мами син єдиний
І наркоман він чинний,
Нервує, плаче мати
Як сина відірвати

Від наркоти й гулянок
Та від щоденних п’янок?
Порад ніхто не знає
Тож матінка й страждає.
04.08.15.


Рецензии