Захiдна кава по-схiдному

Поволі здіймається піна у турці,
І зверху над нею пара іде,
Я каву по-східному чекаю на стулці,
І штрудель з чимось, а з чим - як піде.

У центрі чекаю Лев'ячого міста,
Кафе "На Бамбетлі" приймає мене,
І хоч взагалі-то я є туристом,
Душа, як удома чуває себе.

І каву і штрудель давно я поглинув,
І скоро додому я їхать зберусь,
Але все ж до Львову я лину і линув,
Чекай, Лео-місто - я повернусь.


Рецензии