Фарзанд тилаб

Тунларимни тонга улайман
Кузларимнинг ёшин яшириб.
Оллохимдан тинмай сурайман
"Фарзанд бергин менга,Худо"-деб.

Сабр килиб сени кутгайман
Жажжигина менинг фарзандим.
Умид билан яшаб юрарман
Ниятимга бир кун етарман.

Сабр берсин менга Оллохим,
Умидсизликдан булайин йирок.
"Кечириб-ла менинг гунохим
Фарзанд бергин менга худойим!".


Рецензии