Мени ташлаб кетибсиз...

Мени ташлаб кетибсиз ёрим,
Узингизни уйлабсиз факат.
Севганим чун мен сизни жоним,
Тилаяпман мен сизга омад.

Маъкул булди сизга узгалар,
Хохлабсиз ширин сузлар.
Бегунохсиз,фариштадайсиз
Илиб кетди сизни бошкалар.

Индамасдан туриб колдим лол
Кузларимдан тухтамас ёшлар.
Кузгала олмай бамисоли шол
Юраккинам азобда йиглар.

Йигламагин менинг юрагим,
Хаёт шудир,шудир хакикат.
Демагин сен талпиниб "Ёрим",
Узганики энди у факат.


Рецензии