Спирт i прополiс

- Петре! - Ти мені пробач,
                чом ти зранку ніби квач?
- Я і сам щось не збагну
                чому ноги ледь тягну...
Натщесерце ліки пив -
                так як ти мене учив.
За рецептом все зробив:
                спирт, прополіс - доладУ...
А тепер повзу -  не йду.
- ...Десять ложок... Ну і ну!
                Треба ж ложку лиш одну!
- Звідкіля той нолик взявся..?
                - Добре ліків наприймався...
- Не було б цього, принаймні,
                якби ложки були... чайні.


Рецензии