***

Узок юртдан канот боглаб
Учиб борсам уйимга,
Углим мени кутгани
Чикмайсанми каршимга?.

Хамма чикди,акам,укам,
Янгаларим,жиянлар.
Сен-чи углим,бир пастгина
келмайсанми ёнимга?

Хафа булма угилгинам,
"Чиколмадим"-деб каршинга,
Куз ёшларим дарё булиб
Узим борай каршинга.


Рецензии