Укра на

Є країна свята
Без якої сумую.
Там джерельна вода
Мою спрагу вгамує.
Там коріння моє,
Там моя батьківщина. 
В серці теж в мене є
України частина.

Україна! Україна!
Неподільна і єдина.
Хай назавжди буде в тебе
Майбуття і чисте небо.
Україна! Україна!
Є в мені твоя частина.
І  у нас одна потреба:
Майбуття і чисте небо.

Осокори стоять,
Підпираючи небо.
Україно моя,
 Я не можу без тебе.
Час такий настає,
Щоб тебе захищати,
Наче серце своє
І Поділ, і Хрещатик.


Рецензии