Твоi слiди

Буває, часто я у снах
Шляхами юності прохожу.
Наші сліди на тих стежках,
Нажаль, сніги уже порошать.

Як і колись, там дітвора
Прихід зими стріча завзято.
Стоїть,задумавшись, гора,
Де ми катались на санчатах.

Сюди весною я прийду
Пташині слухать передзвони,
А, де ходила ти в саду,
Троянди посаджу червоні.


Рецензии