Черкаси

Тут, у шевченковім краю,
Гуляю містом і сумую:
На вулицях зелених чую
Чужинську мову, не свою.

Хочу осмислити біду,
Та прикрим думам стало тісно.
Здається, що не рідним містом,
А десь в Росії я іду.


Рецензии