Нагороди

Шанують в пам'яті народи
Солдат Великої Війни
І найсвятіші нагороди -
Їхні медалі й ордени.

У мирнім дні наша держава
Вручає щедро ордени,
Але до воїнської слави
Не порівняються вони.

І замість подвигів славетних
Панує часто дух облуд.
Лаври вінчають непричетних,
Карає неповинних суд.

Щоб міг в країні равним стати
Перед законом кожен з нас,
Конче потрібно скасувати
Всі нагороди в мирний час.


Рецензии