Одна доля

Злились наші долі в єдину,
Немов вечірня і нічна росинки.
Ти - моя пісня лебедина
І навіть більше, ніж кохана жінка.

Яскравим променем Аврори
Для мене вічність будеш осявати.
По волі Божій стану поряд,
Щоб велич твого духу відчувати.

На землі весняний дощ та грім
І я - один серед зелених шатів.
Хто вогнем зігрівався твоїм,
Той іншої не зможе покохати.


Рецензии