З тобою був щасливий час

З тобою був щасливий час,
Та раптом зірка догоріла.
Навічно залишивши нас,
Душа у вирій полетіла.

В холоднім спокої граніт,
І сонце потонуло в смозі.
Без тебе розколовся світ,
Засохли квіти при дорозі.

Гроза весняна в небесах
Лунала, мов салют прощальний,
А на каштанових гілках
Горіли свічі поминальні.


Рецензии