Осiннi чари

Осінні барви золоті,
Дощі промили небо.
Стрічаю вересень в житті
Уперше я без тебе.

Таїла золота пора
В собі чарівну силу -
Окрім осіннього добра
Кохання нам дарила.

Пливли зірки удалині,
Немов думки розкуті,
І, навіть у холодні дні,
Не знали ми осмути.

Злилися ніжність і тепло
В останньому промінні.
Два серця нас тоді було,
Але одне горіння.


Рецензии