***

Ти пам'ятаєш, мила,
Верби зелені рясні?
Пахли дніпровські схили
П'яним дурманом весни.

Ніч огорталась цвітом,
Сипались зорі в росу,
Трави шептали квітам
Про неповторну красу.

Білі свічки каштанів
Стрімко злітали вгору,
Серед густих туманів
Перетворялись в зорі.


Рецензии