Гордiсть

Моя дорога - творчі муки
Уже торкнулися сивин.
Що міг, зробив я для науки,
Маю звання і маю чин.

Але не цим пишатись мушу,
А тим, що я добро творив,
Не продавав за блага душу,
Честю родини дорожив.

Нова доба - примарні мрії,
Та все ж несу новітній хрест.
Душа моя не постаріє,
Поряд з словами "совість", "честь".


Рецензии