Спасибi, мамо, за науку

Барви природи, її звуки
В серці з дитинства я несу.
Спасибі, мамо, за науку,
Що вчили бачити красу.

Ви нас навчали дивуватись,
Радіти тиші і вітрам,
До сонця весело сміятись,
Хлібом ділитись пополам.

Ми з Вами бачили ознаки
В суворім відблиску заграв,
І кров солдат в цвітінні маків,
І чари в шепотінні трав.

Спасибі, мамо, за науку,
Що в повсякденній суєті
Навчали нас, навчали внуків
Прекрасне бачити в житті.


Рецензии