Радiсть

З дитинства радість пізнавати
Щастило іноді мені -
Нову сорочку одягати
В святкові швидкоплинні дні.

Я пам'ятаю особливо,
Хоча пройшло немало літ,-
У вишиванці був щасливий,
Бо з нею оновлявся світ.

Барвила квітами маніжка,
На серці весело було
І вишиванка, мов усмішка,
Дарила мамине тепло.

Збігли роки, немов світанки,
Шляхи до вічності ведуть,
Тож одягну я вишиванку -
На зустріч з Господом піду.


Рецензии