Батькiвщина

У мене є чудова Батьківщина
І небом подарована земля.
Як за столом збирається родина -
Почути пісню можна звіддаля. 
ПР: Батьківщино моя! Батьківщино!
В тебе мова, як спів солов’я!
Я до тебе своїм серцем лину!
Зачарована земле моя!
Батьківщино моя! Батьківщино!
Ти, як матір, мені дорога!
Я ніколи тебе не покину!
На розправу лихим ворогам!

І навіть у тяжку її годину,
Коли у двері стукає біда,
Я захищати буду Батьківщину.
Потрібно буде, і життя віддам!

ПР: Батьківщино моя! Батьківщино!
В тебе мова, як спів солов’я!
Я до тебе своїм серцем лину!
Зачарована земле моя!
Батьківщино моя! Батьківщино!
Ти, як матір, мені дорога!
Я ніколи тебе не покину!
На розправу лихим ворогам!


Рецензии