Юлияна Донева -Лидер

ЛИДЕР

Всички са добри в отбора,
но заспорим ли на двора
кой от тях е за водач,
няма да решим до здрач.
Лично аз така реших, 
сигурен съм - не  сгреших.
Давам глас за Самуил -
футболист е с  хъс и стил.
Още слънце не изгряло,
слага тениската бяла
и лети към стадиона
с примера на Марадона.
Рита  от зори до здрач -
всеки ден играе мач.
Вярно,  малко е устат,
но е бърз и хвърковат.
И голям  е симпатяга,
лидерството му приляга.
Футболист като баща си…
Давам му с любов гласа си.


Рецензии