22 Весна, для мене...

З 22 весни, я змінила все в житті!
Я просто хочу так сказати
Усім тим людям, хто був поряд у тяжкі зі мной часи.
Я низько до землі , уклінно
"Дякую" усім, хто вірив, допоміг.
І все таки казали: тебе це може вбити!
Але ті люди, що були так поряд
Та змогли, підняти із колін.
"Дякую" усім, за все уклінно,
Що Ви повірили і сталось все таки зі мной,
То чудо, завдяки підтримки -
Усіх близьких та рідненьких мені!


Рецензии