***

як мало тих, хто щирий є з тобою
як мало тих, хто просто від душі
тамує подих щирий від любові
і ти немов в височині.

як мало тих людей, що мріють
ось так, забувши про усе...
дивившись в небо з вірою у серці
і вірити у чудо, на ось цій землі.

як мало, щирих поглядів сьогодні,
які пронизували без брехні
і чистим сердцем та любов'ю
змогли здолати все у тій біді.

сьогодні важко вірити хоч слову,
на все потрібний підпис та печать,
як мало так залишилось, тих чистих
людей, що вірні слову та собі!


Рецензии