обезболивала свет

под патти
смит
я
брила
голову
легко
напористо
и здорово
чифири ла пари ла
силою
лавировала
обезболивала
свет

воин
бредил
миром
на сотню
лет
вперёд

желал
тибет

(Patti Smith - "1959")


Рецензии