Пристрасть

Тліє попіл ніжності до іншої,
Сон нездійсненної пристрасті трива.
Є своя дружина найнадійніша -
Та чомусь солодшою чужа бува.

Умліва душа в чуттях відвертості,
Хоч і всеньке перевернеться життя -
Мов вселився в мене біс упертості,
Що здійснить не дозволяє каяття.


Рецензии