венок из крапивы

пучок крапівы і вянок крапіўны
прыняць ад Вас ўшаную я за гонар.
і голас мой не выдасць болю.
пякучай злой спакусы
не ўбаюся.
згіну
на роспачы дарог,
на схіле,
дзе сыходзіць гул,
на ростанях грамовых.
не навальнічных выбліскаў –
баюся аднаго –
Вас страціць з майго лёсу,
з маёй долі.
згубіць Вас не магу.
але ж да Вас мне
дакрануцца –
нЕльга.


Рецензии