Так важко..

Так важко усміхатися,
Коли у душі миші царапають,
Коли ти вже звик прикидатися
Що кожен день ніби свято.
І кожен день через силу,
Перед кожним з оточуючих
Мусиш усміхнутися щиро,
Хоча в душі жити не хочеться.
Сумно те, що звикаєш
Кожен день  через силу,
І тоді вже втрачаєш
Вміння жити щасливо..
Кожен день мов у пеклі,
Через пустощі смертних,
Нас вбивають оточуючі
Своєю брехнею.

Автор: [A.P]


Рецензии