***

Скажи, невже те, все брехня?
Ті всі слова,і наші сварки.
Невже,я була дзигою,в твоїх руках,
Ти ж грався мною,як у карти?

Ти кажеш, ми тепер ніхто,
Пройшов наш час,і спалений сценарій.
І що ж,мені сприйняти все це, як кіно
і вірити,що все це, лиш невдалі жарти?

Коли насправді так,то можеш йти.
Тебе, я повертати не збираюсь.
Кохаю,та лиш ти мене спалив
я від ненависті і болю, вся згораю.

Згоріла. Стала я черства.
Тепер до люду,мов би до собаки,
Чорніша вугля чорного,моя душа.
І все це, твОї,колись невдалі жарти.

[A.P]


Рецензии