***

Мені наснився сон,і в ньому ти.
Такий простий й кумедно безтурботний,
В очах твоїх не було пустоти.
У сні ти був інакший..аніж поряд.
Там ти торкнувся моїх рук.
Той дотик був..не начебто спасінням.
Бо ж наяву,
Ти лиш змінив моєму серцю стук
І совісно загнав мене у прірву.
Там ти був ніжний,
ти любив мене..
Ти був таким,яким тебе не знаю.
Здається
В мені відкрилось ,щось нове;
Я хочу вічність спать
-"Будь-ласка,дайте краплю яду".

Автор: [A.P]


Рецензии