Тепло душ

Тепер настали інші -
Егоїстичнії часи :
Падіння духу і душі,
Люди,не цінуючи краси,
Отямитись не можуть...

Душі тепло потрібне,
Утримують недбало так -
Шахрайству це подібне,
І нам не житиметься так.


Рецензии