Вчитель Я!

               
Вчитель Я!
Ось цим званнЯм горджуся,
И як святиню скарб свій бережу.
Собі тихенько в скруту посміхнуся,
Якщо надасть мені чимало куражу.

З добром і світлим почуттям
Я прагну шлях пройти.
Своїм  досвідченим  життям
Вершини досягти

Вчитель Я!
Безсоння, творчі муки,
І дитячі очі пустотливі,
Хочу я, і прагну я до злуки,
Бо мої бажання так правдиві.

Я заходжу в клас , и я хвилююсь.
Скільки  років, а душа тремтить,
Але знову , в котре же милуюсь,
Це моя найкраща і солодка мить!

"Вчитель Ви !
Сурмач, Порадник-мудрий",-
Це сказали ЗЕрнятка мої.
Погляд їх допитливий і чудний
Зачаровує , як співом солов’ї.

Ось тому я впевнено на диво
В Морі Знань і в штиль, і шторм пливу.
І Святиню мудрості дбайливо
Я в надійні руки віддаю.


Рецензии
Так написать мог лишь учитель по призванью...
Пусть ваша жизнь поэзии наполнится желаньем!
Успехов

Жанна Былёва   21.07.2017 21:03     Заявить о нарушении
Спасибо, Жанна! И Вам исполнения творческих желаний.

Виталина Даш   24.01.2018 21:13   Заявить о нарушении