***

Зопалу, стрімголов упала
В обійми свого кохання…
Найпершого.Найщирішого.
Здавалось, вічного і світлого…

І прокинулась, заспівала
Душа, оновлена зрання!
Зла ж негода життя налетіла,
Обпалила, знівечила тіло,

І зомліла душа. Заніміла.
Впали в прірву обпалені крила.
Серце зранене вперто стукало:
«Прийде ще любов!» Я дослухалась...


Рецензии