ОЧ1 СИН1

 

«Пливе кача по тисині…»-
Лине пісня з вуст дівчини…
Я ж вдивляюсь в очі сині,
Такі рідні, такі милі.
Серце, сповнене кохання,
Завмирає від страждання:
Скоро я її покину,
Бо війнонька за плечима…
Ждуть мене там побратими
Захищати Україну!
Там негода. Там руїни.
Жах війни серед калини.
Земля стогне, завмирає,
Наших воїв обіймає…
Лютий ворог скаженіє
Та збороть нас - не зуміє.
Для страху нема причини:
На сторожі  - очі сині…


Рецензии
А ще молитва. За мир, за збереження життя людей. І віра.
З повагою Наталія.

Наталья Светлая 7   24.04.2016 16:37     Заявить о нарушении