Глечик

Вечір зелений
             теплий липневий
                прозорий
Ніби великою
             кулею тихою
                стоїть понад світом
Не понад усім світом –
              тільки понад нами:
                ти і я
наші дерева й діти
                Дім
                (коти й собака)
І більш нікого,
                крім світу цілого
                на цілому світі
Вечір.
          (на тинові
           глечик…)


Рецензии