Новий баран i ворота

Так пишно убраний... Та що ти!
                Гоноровитий, наче пан...
Мов отетеріли ворота -
            мовчать, стоять розкривши рота, -
баран прийшов чи не баран?
        Коли той: - "Бе-е-е!" - "Ага! - Баран".


Рецензии