На сiльському весiллi

Запалилась Ніна в танці... -
                сіла. Віра й каже:
- Місця вистачить на лавці -
                може, Ніно, ляжеш? -
(Підколола...). Тут і Ганна
                (мружить очі карі):
- Що ж ти, подруго кохана,
                піддалась Тамарі?
Та ще й досі витинає
                танцювальні штуки. -
То з притопом покружляє,
                то підніме руки...
- Витинає... Ну сказала! -
                Плаває, як лебідь...
Я "на совість" танцювала,
                а вoна - як-небудь.


Рецензии