Душа музиканта

Часи збігають, линуть в небуття,
А ти не спиш о пів на другу ночі,
Шукаєш відповіді там, де їх нема,
Не можеш правді подивитись в очі

Чому ти тут? Навіщо вся ця мить?
Ти вже готовий вилити всю душу
В новий акорд. Та серце все ж болить.
Минуле зайве. Жити далі мусиш.

Рядки на аркуші. І ось вам новий хіт!
Хай слухають, адже усе про тебе,
Та хто дізнається, чи правда то, чи ні?
Драйвовим будеш завтра ти на сцені

Запалиш публіку, співатимеш для них,
І в цей момент єдине усвідомиш -
Ти маєш те, що так давно хотів!
Тоді навіщо ти своє життя потвориш?

Залиш це все! Зіграй її востаннє,
Цю пісню, де про тебе кожен звук,
Не треба більше жити сподіванням,
Настала мить! І ось чому ти тут!

Часи збігають, линуть в небуття,
Хто зрозуміє душу музиканта?
Його пісні - це сповіді життя,
Його історія у прояві таланта.


                02.08.2015


Рецензии