В мене тут кожного ранку

в мене тут кожного ранку своя трагедія
то вітер збиває з ніг то небо падає прям на голову
а нескінченна дитяча енциклопедія
не розповість чому так нестерпно холодно

я настіж відкрию вікна і сяду чекати
чи то пташку з листом чи то холодну осінь
я за ним слідом по світі не стану пішки блукати
хоча і робила так вже разів може з вісім

в мене тут через нього і небо наче не синє
в мене тут через нього не спіють вишневі сади
в мене тут через нього і пісня якось неправильно лине
в мене тут через нього до інших людей не будують мости

перевір свої трюми мій хлопчик дивись не тони
я хіба зможу це так пережити
через тебе і гарні вірші не пишу негарні малюю картини
але як я зможу тут жити як дізнаюсь що небо над нами різне
і мандруєм ми різні світи


Рецензии