Про свистунiв

- Не свисти, Павлушо, в хаті -
                каже мати сину, -
бо нестатки, злидні кляті
                сядуть нам на спину.
Додає поволі тато:
                - Думка ця нагідна.
"Свистять" наші депутати -
                от країна й бідна.


Рецензии