Not ideal

Не ідеальна? Що ж пардон панове!
На світі ідеалів не знайти.
З кандедатури знята достроково,
шаблоної тенденції краси.

Далеко ще до світської левиці
тай не блакитної я крові.
Не з тої течії криниці,
не знаю я  - панської долі.

Я безсердечна? Це дарма панове!
Не завжди золото, те що блищить.
В наш час відкрити серце недоречно,
бо потім дуже вже болить.

Так, я пряма! В моїх словах багато перця,
Вуста, напевно, не змастились медом.
Буває, вжалю до самого серця...
Та, я живу за власним кредом.

Та ні, не вискомірна зовсім.
Не пташка вищого польоту!
Віддала б душу, якщо просять,
якщо не бачу в людях льоду.

Не кожен той, хто знає собівартість -
пихатий тай зухвалий. Зрозумій!
Не кожен той, хто всюди сіє радість,
в один момент, не перетвориться на гниль.

Не ідеальна, тай не прагну  нею наректись.
У всіх свої погрішності панове!
Ти ідеальних краще бережись.
В таких частіше серденько - ДУБОВЕ!


Рецензии