Рвати землю за тебе!

Я буду тебе цілувати!
Я буду любити тебе!
Я буду в полоні тебе обнімати!
І ніхто не завадить мені!

Ти знаєш, розкриється небо!
І якось,
В сні взлетимо..
Але краще щоб,
На милій Землі, нікого крім нас не було!

Я буду кричати і все обривати!
Якщо хтось завадить тебе цілувати!
Я буду біситись і бити!
Якщо ти не будеш любити!
Мене.

А знаєш ? Я хочу літати,
Я хочу благати у Бога тебе!

Вічно! Ми будем літати!
І вічно я буду з тобою благати,
Постій не лети, зачекай ще мене!
Скоро у нас все мине! І хай нічого не тривожить тебе!


Рецензии
Просто більше,ніж слова.

Вероника Крамер   20.08.2015 12:37     Заявить о нарушении