Какофонiя

Наручний, настінний, настільний.
На шифер із даху.
Бісову какофонію слухаю –
Нещасний. Невдаха.

Додається хропіння.
І ліжок рипіння, старече кряхтіння.
Плюс бризкіт води від струменя сечі,
Пронизливий лемент малечі,
Шкіра моя свербить і пече.

Я лежу розпластавшись,
Розкинувши широко руки.
Вловлюю бісові рухи,
Чую дідькові звуки. Не сплю.


Рецензии