Юлияна Донева - Не ща да ям!

НЕ ЩА ДА ЯМ!

„Яж, да порастеш голям!…”
Защо ме мъчат тъй, не зная.
Да, но аз не ща да ям -
 ще се скрия най накрая.

Не искам, разберете хора!...
Но мама никак не се трогва.
А кака ми, оттатък в хола,
за бала роклята си пробва.

Ще избягам вече, спрете!
Мама нека да си чака…
Никой няма да се сети,
че съм скрит  ей тук… под кака.         


Рецензии
Благодарим Вас, Юлияна, за участие в конкурсе.

Клуб Слово   31.05.2017 11:03     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.