Яко морская пучина, на ц-с. яз

* * *
Яко морская пучина
МнОга моихъ прегрешений,
Гибельно въ ню погрузихся
Азъ глубиною падений.

Спасе, даждь руку Свою мне,
Яко Петрови, благую.
Боже, спаси и помилуй,
Бездну греховъ да миную.


Яко - как;
Многа - много;
В ню - в неё;
Погрузихся - погрузился;
Азъ - я;
Даждь - подай, дай;
Петрови - Петру (апостолу);


Рецензии