Прозоре плаття змахи рук

Прозоре плаття змахи рук
Підбори тонкі і високі
На кожнім кроці голос-стук
Бентежить сни-дівочі роки…

Волосся довге без прикрас
Земна Краса здоров’я Сила
Зміїться шовком на плечах
Спадає долі наче злива…

Стрімка хода лише вперед
До відкриттів до насолоди
А все вже є… Ось тут УСЕ
Душа дівоча вже Свобода…

01.08.2015


Рецензии