Правильнi люди

Правильні люди лягають раненько.
                Правильні люди горілку не п'ють.
Правильні люди і ходять рівненько.
                Правильні люди і довше живуть.

Правильні люди сміються тихенько.
                Правильні люди не мають боргів.
Правильні люди... - Усе в них гладенько.
               Щоб я так жив! - Якби тільки зумів.

Я ж не такий... Прошу прощення, Боже. -
                Пісня й вино до вподоби мені.
...От як помру, захолону, - то, може,
                правильно буду лежати в труні.


Рецензии