Иске Кэшер авылыннан

"Ябалак Тау"да тэгэрэп,
Кояш астында янып,
Чуендай каралып устен,
Язгы кар суы ерып.
Эйткэн куршебез эткэйгэ,
"Чут чыгар"дип улыннан.
Генерал чыкты бит менэ
Иске Кэшер авылыннан.
Хавасы анын шундыймы,
Чишмэсеме шифалы,
Иске Кэшер авылынын
Халкы китап язмалы.
Яшендэй яшьнэп яшэден,
Козгедэй гомер юлын.
Авылыбыз горурлыгы син
Марат Гайнелхак улы.


Рецензии