Замалеука

Такое адчуванне,што кудысці зараз пойдзеш.
Вельмі старанна збіраешся:мыешся,упрыгожваешся,прычэсваешся.
Але на куды не выходзіш?
Ідзе насамой справе да цябе!
Ідзе гэта да ўсяго света!
І ўсе дома прыгожыя,шчаслівыя сядзяць дома.Некуды не ідуць.
Сядзяць дома…
Але на самой справе гэта да ўсіх ідзе.
Ідзе новы год.!
Чароўныя людзі ўпрыгожаныя як быцам куды небуць і дуць.
31.12.08(23:02)


Рецензии