У вiчному пошуцi власних порушених прав

У вічному пошуці власних порушених прав.
У вічному пошуці мухами зіпсованих страв.
Сидячи в дурмані подрібнених трав,
Ти не думаєш про вічне.
Я сиджу в тому ж дурмані,
Лиш вічно емоційно покалічений.
Друже, все ж так, як і раніше:
Твоя рутина, картинно описана в моїх недовіршах.


Рецензии